Apollo Tyres Ltd započet će proaktivan pregled i opoziv guma na odabranim tržištima

Apollo Tyres Ltd pokreće proaktivan opoziv 4300 guma koje se isporučuju partnerskim zastupnicima u Europi (3540 jedinica), Turskoj (266 jedinica), SAD-u (194 jedinice) i Ujedinjenim Arapskim Emiratima (26 jedinica).  Ostatak je i dalje u našim skladištima. To obuhvaća 28 različitih linija proizvoda za osobne automobile, pod markama Apollo i Vredestein.

U sklopu proceduralnog postupka kontrole kvalitete, Apollo Tyres utvrđeno je da je u jednom tjednu proizvodnje u proizvodnom postrojenju u Gyöngyöshalászu u Mađarskoj upotrebljavana onečišćena smjesa. Upitnu smjesu sadrži ukupno 4300 guma, no tvrtka će iz predostrožnosti provjeriti 55.000 guma proizvedenih u odgovarajućem tjednu.

Početno interno ispitivanje pokazuje da onečišćena smjesa s vremenom može uzrokovati odvajanje čeličnih obruča.  Tvrtka trenutno nije upoznata sa sigurnosnim incidentima u koje su uključene ove gume.

Tvrtka Apollo Tyres obavijestit će odgovarajuća nadležna tijela na svim relevantnim tržištima i sada aktivno dovršava pojedinosti postupka pregleda i opoziva, poduzimajući korake za minimiziranje neugodnosti za partnerske zastupnike, prodavače guma i krajnje korisnike. Daljnje pojedinosti o ovom programu bit će priopćene sljedećih dana.

Na ovoj stranici možete pronaći najnoviju dokumentaciju o ovoj operaciji opoziva.

 

često postavljana pitanja i odgovori


 

 


Obrazac za registraciju poslovnog partnera

 

 


Informacije za kupce


 

 


dopis za sve prodajne mreže