Prepoznatljivo europski

 

Osnovani u Nizozemskoj 1908. godine, Europljani smo po rođenju, a međunarodni po standardima. Naše bogato europsko naslijeđe predstavlja korijen je naših prvih inovacija, prostor za ispitivanje budućih otkrića te mjesto koje uvijek možemo nazvati domom.

Europa je kontinent poznat po izvrsnosti u dizajnu i inženjerstvu. Mjesto na kojem je inovacija druga narav, a brzina napretka neusporediva. Naše europsko naslijeđe potaknulo nas je na razvoj i dizajn prvoklasne, revolucionarne tehnologije guma i nadahnjuje nas za dodatne napore.

Europski dizajn:

Europa je sinonim za automobilsku i dizajnersku izvrsnost. Raznolikost krajolika, nepredvidljivost našeg vremena i standardi postavljeni za cijelu industriju omogućuju pojavu zaista briljantnog dizajna, a mi nismo iznimka. Naše gume dizajnirane su za savladavanje cesta Europe i prilagodbu divljoj prirodi u svim uvjetima i na svim površinama. Naše europsko naslijeđe omogućilo nam je proizvodnju elegantnih, sigurnih i izdržljivih guma, a našim vozačima osigurava snagu i kontrolu za ostvarenje punog potencijala.

Potencijal koji ne odražava samo u radnim značajkama, nego i stilu. Naša partnerstva s vodećim europskim dizajnerima, uključujući talijanskog dizajnera automobila Giorgettoa Giugiaroa i nizozemskog dizajnera automobila Nielsa van Rioja, omogućila nam je izvrsnost u estetici i građi.

Europska proizvodnja:

Dulje od stoljeća proizvodimo prvoklasne gume u Nizozemskoj i predani smo očuvanju naše europske proizvodnje u budućnosti. Naše gume proizvode se u Nizozemskoj od utemeljenja tvrtke Vredestein i trajno se proizvode u našem proizvodnom centru u Enschedeu, od 1952. Godine 2017. povećali smo naš proizvodni kapacitet otvaranjem tvornice u Gyöngyöshalászu u Mađarskoj, tehnološki najnaprednijem predstavništvu u našoj povijesti. Želimo dobrodošlicu novom odjelu visokih performansi za učinkovitu europsku proizvodnju tvrtke Vredestein.