Dizajnersko razmišljanje

 

Doista odličan dizajn odražava se u stvaranju nečeg bezvremenskog, pretvaranju uobičajenog u nešto nevjerojatno. Dizajnu pristupamo kao unapređenju svakodnevice i pozivamo naše korisnike na iskušavanje budućih vrhunskih performansi i elegantnih inovacija guma.

Dizajn je temelj naše marke još od našeg nastanka prije više od stoljeća. Prepoznatiljvi smo po sposobnosti da našim gumama premašujemo stilska i materijalna očekivanja, a naša strast za unapređenjem naših guma na novu razinu sigurnosti, stila i udobnosti nastavlja nas voditi u našoj predanosti za razvoj izvrsnosti.

Naši partneri u dizajnu:

Naše partnerstvo s vrhunskim talijanskim dizajnerom automobila Giorgettom Giugiarom iz 1999. godine predstavlja prekretnicu u dizajnu naše marke. Prekretnica koja nas je uvela u novo doba izvrsnosti dizajna za tvrtku Vredestein, budući da nam je suradnja s tvrtkom Giugiaro omogućila razradu naših proizvoda za poboljšanje kvaliteti i performansi svake gume.

Dizajniramo vrlo funkcionalne gume s uglađenim, elegantnim gaznim slojem i bočnim stjenkama te stvaramo ključne komponente vozila koja pruža vrhunske performanse. Performanse ostaju nedostižne, lak i u zahtjevnim uvjetima i na zahtjevnim površinama. Proizvodimo gumu vrijednu svog imena, Ultrac Vorti, nadahnutu snagom vrtložnog zračnog protoka koji predstavlja velike brzine i sile koje ova guma može savladati.

Renesansa proizvođača karoserija:

Mi smo dizajnersko naslijeđe. Nadahnuti smo tradicijama iz prošlosti i njihovom preobrazbom za primjenu u današnjem svijetu. To je vrijednost koja nas je nadahnula na suradnju sa svjetski priznatim proizvođačem karoserija, tvrtkom Niels van Roij Design, kada smo kročili u budućnost profinjenog, tehnologijom vođenog dizajna. Udruživanjem tradicije i inovacije u sinergiju, proizvodimo optimalne rezultate, i po performansama i po estetici.

Budućnost dizajna tvrtke Vredestein:

Naša predanost istraživanju i razvoju omogućila zadržavanje na čelu revolucionarne tehnologije guma dulje od 110 godina. Svjesni smo važnosti razmatranja današnjih potreba kako bismo prepoznali prilike za budućnost, a naša neprestana ulaganja u istraživanje i razvoj osiguravaju nam oblikovanje našeg vlastitog puta u inoviranju. Razvijamo trendove budućnosti i postavljamo ritam industrije guma, tražeći savršen doživljaj vožnje sa svakim novim dizajnom.

 

Asortiman proizvoda