Vrhunske performanse

 

Na vrhuncu se pomiču granice i iznova definiraju mjerila izvrsnosti. To je konačno odredište svake gume koju dizajniramo i pogonska sila iza naših inovacija za izvrsna iskustva vožnje u budućnosti.

Zahvaljujući pristupu dizajnu i performansama guma tvrtke Vredestein postali smo vodeći proizvođači cjelogodišnjih guma, u najbrže rastućem segmentu naše industrije u Europi. Predvodnici smo tržišta cjelogodišnjim gumama od 1993. godine i dosljedno proizvodimo gume koje zadržavaju vrhunske performanse u svim uvjetima i u sva četiri godišnja doba.

Naši pobjednici ispitivanja:

Performanse naših guma iz našeg asortimana cjelogodišnjih guma dosljedno ostvaruju priznanja u strogim industrijskim ispitivanjima. Kako bismo osigurali da svaki proizvod koji proizvedemo pruža očekivanu vrhunsku sigurnost, kontrolu i udobnost, moraju se usporediti s najboljima u industriji, a brojni naši proizvodi osvajali su podije.

Priznanje AutoBild:

Naše gume ispitivali su neke od najcjenjenijih automobilskih institucija na svijetu, uključujući njemački časopis za automobile, AutoBild. Časopis je, nakon opsežnog uspoređivanja s našim konkurentima, tvrtki Vredestein 2019. dodijelio naslov „proizvođač godine u kategoriji cjelogodišnjih guma“. U njemu su također naše brojne gume istaknute kao najbolje u svojoj kategoriji, a certificirali su i našu stručnost u kategoriji cjelogodišnjih guma.