Zašto Vredestein

Revolucionarna tehnologija guma naša je svrha od prve biciklističke gume proizvedene 1910. godine. Od tada smo proizveli gume kojima smo osvajali zlatne medalje, lomili svjetske rekorde i iznova definirali sigurnu, neometanu i preciznu vožnju.

Naše četiri ključne vrijednosti vode naše ljude kroz ideje koje smišljamo, odluke koje donosimo i proizvode koje razvijamo. One su naša karta za budućnost koja nam omogućuje oblikovanje vlastitog puta u inoviranju i proizvodnji guma, kao i uvijek do sada.

Prepoznatljivo europski

Mi smo Europljani po rođenju i naravi. Naše gume dizajniramo i ispitujemo na europskim cestama kako bismo bili sigurni u njihove performanse na svim površinama u i u svim vremenskim uvjetima. Od zaleđenih alpskih nizbrdica do obalnih krstarenja u sumrak i zoru, naše europsko naslijeđe nadahnjuje nas za vrhunske industrijske standarde u dizajnu i performansama guma.

 

Prepoznatljivo europski

 

Naslijeđena baština

Naše naslijeđe su iskustva stvorena kroz proizvode koje dizajniramo. To je nasljeđe koje nas je vodilo kroz posljednjih 110 godina inovacija i nastavlja nas nadahnjivati u potrazi za savršenim vozačkim iskustvom. Čak i nakon stoljeća napredovanja u tehnologiji guma, znamo da je naša priča tek počela.

 

Naslijeđena baština

 

Dizajnersko razmišljanje

Kako biste postigli izvanredne radne značajke, prvo ih morate dizajnirati. Sa svakom novom gumom nastojimo ispitati ograničenja i pomaknuti granice dizajna guma s proizvodima koji su dizajnirani za poboljšanje mogućnosti i estetike vozila. Sa svakim novim izdanjem postavljamo novo mjerilo za budućnost tehnologije guma. 

 

Dizajnersko razmišljanje

 

Vrhunske performanse

Svijet se neprestano mijenja, a s njim i način našeg kretanja. Vrhunskom tehnologijom guma za budućnost želimo se prilagoditi potrebama današnje mobilnosti. Usredotočeni smo na doživljaj vožnje u kojem vi i vaše vozilo ostvarujete puni potencijal, bilo to u biciklizmu, svakodnevnoj vožnji ili poljoprivrednim radovima.

 

Vrhunske performanse