Naslijeđena baština

 

Budući da smo jedna od najstarijih svjetskih marki guma, s više od stoljeća iskustva u inoviranju guma, naše bogato europsko naslijeđe priča je o našoj prošlosti te nadahnuće za našu budućnost.

110 godina naše povijesti potaklo nas je da, dok neprestano inoviramo prema savršenom iskustvu u vožnji, postanemo predvodnik u prvoklasnom dizajnu i proizvodnji guma. Od 1908. predvodimo u proizvodnji izvanrednih gume za naše kupce. Od prve gume za bicikl proizvedene 1910., do tehnologije za gume visokih performansi koju primjenjujemo danas.

Vremenska traka
Vremenska traka
Vremenska traka
Vremenska traka

Naša budućnost:

Vremenska traka tvrtke Vredestein prikazuje neprestane promjene i inovacije. Proslavili smo prve svjetske premijere, zlatne medalje, nova partnerstva i revolucionarne napretke u tehnologiji guma. Ponosni smo na nasljeđe izgrađeno tijekom naše 110 godina duge povijesti i radimo ne samo na njegovom održavanju, nego se i usavršavamo u svakoj novoj godini.

Naša predanost istraživanju i razvoju dovela nas je gdje smo sada i nastavit će nas voditi u budućnosti. Tražeći prilike u uobičajenom i ponovnom definiranju standarda, predani smo stvaranju iznimnih iskustava u vožnji na svakom od naših tržišta.