12 28,2022

VREDESTEIN QUATRAC NA VRHU JOŠ JEDNOG TESTA GUMA ZA SVA GODIŠNJA DOBA

 

Predstavljena ranije ove godine, cjelogodišnja guma Quatrac tvrtke Vredestein nastavlja impresionirati testne vozače iz najvećih automobilskih časopisa. Najnovije izvrsne recenzije objavljene su u prestižnom godišnjem testu guma časopisa Auto Bild Allrad. Quatrac je bio zajednički pobjednik između jedanaest testiranih modela, kojima je pokrivena većina proizvođača guma. Guma je proglašena izvrsnom kroz širok raspon varijabli te je osvojila najvišu ili drugu najvišu ocjenu u svakoj od četrnaest testnih kategorija.

Tvrtka Vredestein među prvima je usvojila koncept guma za sva godišnja doba, a sada iza sebe ima gotovo tri desetljeća iskustva u ovoj specijaliziranoj domeni. Auto Bild (sestrinska publikacija časopisa Auto Bild Allrad) u listopadu 2019. proglasila ju je „proizvođačem godine guma za sve sezone“, čemu je doprinijela i uspješnost modela Quatrac Pro za vozila vrhunskih performansi. Predstavljena ranije u 2020., nova guma Quatrac također je bio vrlo dobro prihvaćena, nakon što je već osvojila drugo mjesto među 32 kandidata na godišnjem testu guma časopisa Auto Bild’s 2020.

Vrhunske radne značajke na mokrim i suhim površinama

U članku uz test, Auto Bild Allrad istaknuo je značajne potencijalne prednosti guma za sva godišnja doba u smislu izbjegavanja gnjavaže i troškova promjene ljetnih guma na zimske dvaput godišnje, ali i važnost zadovoljavanja strogih zahtjeve za gume po pitanju vremenskih uvjeta koji se široko primjenjuju u kontinentalnoj Europi. Autori su naglasili da rezultati testiranja časopisa ilustriraju značajne iskorake u razvoju najboljih guma za sva godišnja doba, ističući primjer dobrih performansi guma Vredestein Quatrac na suhim i mokrim površinama, bez žrtvovanja performansi na snijegu.

Iznimna guma

Test se sastoji od četrnaest kategorija u skupinama „snijeg“, „mokro“ i „suho“. Kao i prethodnih godina, Auto Bild Allrad testove na snijegu provedeno je u velikom zatvorenom objektu za snijeg sjeverno od Arktičkog kruga u finskom Ivalu. U konačnoj ocjeni, guma Vredestein Quatrac opisana je kao „odlična guma za sva godišnja doba s impresivnim kvalitetama na snijegu i ledu, visokim sigurnosnim rezervama protiv akvaplaninga, preciznim upravljanjem na mokrom i suhom, kratkim putovima kočenja na suhom [i] malim otporom kotrljanja“. To je iznimna pohvala za ovu izuzetnu gumu izvrsnih tehničkih svojstava.

Vredestein

Primajte naše najnovije vijesti i ažuriranja