VREDESTEIN NA NAJVIŠOJ RAZINI

Biciklističke gume Vredestein upotrebljavaju se na najvišim sportskim razinama. Velik dio našeg terenskog ispitivanja ostvarujemo u suradnji s profesionalcima, a njihove vrijedne povratne informacije čine jezgru našeg razvoja (proizvoda).

Primjerice, dva vrlo poznata tima koje koriste naše gume su:

– tim Roompot – Nederlandse Loterij (biciklizam)

– JB Brunex Felt (brdski biciklizam)

Klasici

Tim Roompot - Nederlandse Loterij sudjelovao je na gotovo svim proljetnim klasicima, a gume Vredestein neupitno su dokazale svoju vrijednost. Odličan primjer je utrka Paris-Roubaix, poznata i kao "Pakao sjevera". Tim je po iznimno gruboj kaldrmi na gumama Fortezza Senso T od 28 mm završio utrku bez ijednog bušenja!

Roompot - Nederlandse Loterij natjecat će se na drugim velikim utrkama kroz godinu. Vizija tima je trenirati mlade i talentirane Nizozemske bicikliste za natjecanje World Tour, a kroz godine postigli su odlične rezultate. Vredestein je, kao nizozemska marka guma, idealan izbor.

Svjetski kupovi

Tim za brdski biciklizam JB Brunex Felt aktivan je u svjetskim kupovima organizacije UCI sa sportašima poput ženske svjetske prvakinje Sine Freie i bivšeg juniorskog svjetskog prvaka Thomasa Litschera. 

 

Vredestein

Primajte naše najnovije vijesti i ažuriranja