Vredestein introduces special edition tyre at Techno Classica | Vredestein
HEADER-classic-range.jpg (3)

TVRTKA VREDESTEIN PREDSTAVLJA POSEBNO IZDANJE GUME NA SAJMU TECHNO CLASSICA

Otmjeno predstavljanje posebnog klasičnog modela Classic i partnerstva na utrci Mille Miglia

Techno Classica u Essenu godišnji je susret europskih obožavatelja automobila, posebno obožavatelja klasičnih automobila. Izdanje u 2017., koje se održava od 5 do 9 travnja, za tvrtku Apollo Vredestein također je prilika za isticanje suradnje marke Vredestein s utrkom Mille Miglia, prestižnom reli utrkom za klasične i starodobne automobile. Novo partnerstvo potvrđeno je proizvodnjom ograničenog izdanja modela klasične gume koji je predstavljen prvog dana sajma Techno Classica.

 

Techno Classica naziva se "svjetskom izložbom starodobnih, klasičnih i prestižnih automobila, moto sporta, motocikala, rezervnih dijelova i restauriranja". Naravno, tvrtka Vredestein svake godine na događaju izlaže cjelovitu ponudu proizvoda za klasične automobile: posjetitelji događaja u 2017. tvrtku Vredestein mogu pronaći na štandu 437 u hali 3. Ove godine tvrtkin se štand ističe rijetkim zelenim Porscheom 356 pre-A koji je originalno registriran 1953. u New Yorku.

Budući da je sudjelovao na utrci Mille Miglia u 2011. i 2012., ovaj automobil očigledno je čvrsto povezan s poznatom talijanskom utrkom koja se u duljini od tisuću milja proteže od Brescije do Rima i natrag. Kao istaknuta marka s porijeklom koje seže do 1909. i širokom ponudom proizvoda za klasične i starodobne automobile, tvrtka Vredestein ima jasnu srodnost s utrkom Mille Miglia. Taj odnos nedavno je okrunjen ugovorom o sponzorstvu prema kojem je tvrtka  Vredestein postala službeni partner za gume za utrke od 2017 do 2019. godine.

"Vredestein i Mille Miglia dijele bogato europsko naslijeđe i strast za starodobnim automobilima", kaže Tanneke Reinders, marketinški direktor za Europu u tvrtki Apollo Vredestein. "Postati službeni partner za gume za utrku Mille Miglia logična je dopuna tvrtke Vredestein kao predvodnika u dizajniranju i proizvodnji klasičnih guma koje su kombinacija klasičnog izgleda i suvremenih radnih značajki".

Marka Vredestein obilježava novo partnerstvo predstavljanjem jedinstvenog ograničenog izdanja klasične gume Sprint Classic u veličini 165 HR 15 s logotipom Mille Miglia na bočnoj stranici, koja se izlaže na automobilu Porsche 356 pre-A na štandu tvrtke Vredestein na sajmu Techno Classica. Ograničeno izdanje gume predstavljeno je 5. travnja na posebnoj prezentaciji s regionalnim voditeljom tvrtke Apollo Vredestein za Njemačku Michaelom Lutzom i legendarnim vozačem formule 1 Jochenom Massom koji se također natjecao u Le Mansu. Nekoliko drugih timova i vozača utrke Mille Miglia također su bili na štandu.

Ograničeno izdanje modela gume i pripadajući promotivni materijal karakterizira estetski senzibilitet koji odražava talijanski dolce vita iz 50. godina prošlog stoljeća. Tako se odaje počast tradiciji utrke Mille Miglia – originalna utrka redovno se održavala do 1957., a 1977. obnovljena je kao događaj za starodobne automobile.