Zašto Vredestein

Revolucionarna tehnologija guma naša je svrha od prve biciklističke gume proizvedene 1910. godine. Od tada smo proizveli gume kojima smo osvajali zlatne medalje, lomili svjetske rekorde i iznova definirali sigurnu, neometanu i preciznu vožnju.

Naše četiri ključne vrijednosti vode naše ljude kroz ideje koje smišljamo, odluke koje donosimo i proizvode koje razvijamo. One su naša karta za budućnost koja nam omogućuje oblikovanje vlastitog puta u inoviranju i proizvodnji guma, kao i uvijek do sada.

Prepoznatljivo europski

Mi smo Europljani po rođenju i naravi. Naše gume dizajniramo i ispitujemo na europskim cestama kako bismo bili sigurni u njihove performanse na svim površinama u i u svim vremenskim uvjetima. Od zaleđenih alpskih nizbrdica do obalnih krstarenja u sumrak i zoru, naše europsko naslijeđe nadahnjuje nas za vrhunske industrijske standarde u dizajnu i performansama guma.

 

Vredestein, prepoznatljivo europski

 

Naslijeđena baština

Naše naslijeđe su iskustva stvorena kroz proizvode koje dizajniramo. To je nasljeđe koje nas je vodilo kroz posljednjih 110 godina inovacija i nastavlja nas nadahnjivati u potrazi za savršenim vozačkim iskustvom. Čak i nakon stoljeća napredovanja u tehnologiji guma, znamo da je naša priča tek počela.

 

Naslijeđena baština tvrtke Vredestein

 

Dizajnersko razmišljanje

Kako biste postigli izvanredne radne značajke, prvo ih morate dizajnirati. Sa svakom novom gumom nastojimo ispitati ograničenja i pomaknuti granice dizajna guma s proizvodima koji su dizajnirani za poboljšanje mogućnosti i estetike vozila. Sa svakim novim izdanjem postavljamo novo mjerilo za budućnost tehnologije guma. 

 

Dizajnersko razmišljanje tvrtke Vredestein

 

Vrhunske performanse

Svijet se neprestano mijenja, a s njim i način našeg kretanja. Vrhunskom tehnologijom guma za budućnost želimo se prilagoditi potrebama današnje mobilnosti. Usredotočeni smo na doživljaj vožnje u kojem vi i vaše vozilo ostvarujete puni potencijal, bilo to u biciklizmu, svakodnevnoj vožnji ili poljoprivrednim radovima.

 

Vrhunske performanse tvrtke Vredestein