Vredestein izlaže inovacije na sajmu Reifen | Vredestein
1-image-article-header-reifen-essen.jpg

Vredestein izlaže inovacije na sajmu REIFEN u Essenu

Tvrtka Apollo Vredestein će na sajmu REIFEN u Essenu predstaviti ponudu novih proizvoda i prodajnih inovacija.

Novi proizvodi, proširena ponuda i oblikovan program za partnerska zastupništva

 

Tvrtka Apollo Vredestein će na sajmu REIFEN u Essenu predstaviti ponudu novih proizvoda i prodajnih inovacija. Međunarodni proizvođač guma će od 24. do 27. svibnja predstavljati novu gumu Apollo Altrust, otkriti najnovije proširenje ponude cjelogodišnjih guma Vredestein Quatrac te iznijeti svoj dinamični program za partnerska zastupništva.

 

Nova guma Apollo Altrust, koja će publici premijerno biti predstavljena na sajmu REIFEN, kreće u prodaju diljem Europe. Oslanjajući se na bogato iskustvo tvrtke u sektoru gospodarskih vozila, ova nova guma za kamione konstruirana je kako bi bila sigurna i dugotrajna.

 

Ujednačena raspodjela tlaka i ojačana zaštita zaobljenim rebrom gumu Apollo Altrust čini vrlo izdržljivom, a nova generacija gaznog sloja i temeljne smjese te optimirani profil kavitacije poboljšavaju učinkovitost goriva. Zaobljeniji otisak gume, veća otpornost na oblikovanje vodenog klina i krući uzorak gaznog sloja za stabilnije kočenje povećavaju sigurnost vozača.

 

Cjelogodišnja izvrsnost
U Essenu će biti predstavljeno još inovacija u obliku proširenja popularnog programa Vredestein Quatrac. Zahvaljujući na tržištu najvišoj stručnosti za ljetne i zimske gume, tvrtka Apollo je Vredestein markom cjelogodišnjih guma Quatrac, predstavljenom 1993. godine, zauzela čvrst tržišni položaj. Tijekom 2016. izdat će se 42 nove veličine guma Quatrac 5, čime se ukupni broj dostupnih specifikacija ove vrhunske gume povećava na 126. Šesnaest od novih veličina imat će indeks brzine W ili Y, u rasponu od 16'' do 20''. 

Najnovija generacija guma Quatrac 5, predstavljena 2014. godine, konstruirana je za osobne automobile te za vozila SUV (uključujući modele Volkswagen Tiguan, Audi Q5 i A4 te Mercedes Benz GLA). Novo proširenje programa gumu čini prikladnom za segment luksuznih automobila kao što su Mercedes Benz GLE, Range Rover Evoque i Land Rover Discovery.

Izložbeni prostor kojeg vrijedi posjetiti
Izložbeni prostor postavljen je u halu 3 (broj 3C16) i obuhvaća 462 četvorna metra. Uz prostore za sastanke, prezentacije guma, pult s informacijama i prikaz automobila, izložbeni prostora također će obuhvaćati modele trgovina uključenih u uspješni program za partnerska zastupništva tvrtke Apollo Vredestein.

Ovaj jedinstveni partnerski program namijenjen zastupnicima predstavljen je prošle godine i trenutno je uspostavljeno osam takvih trgovina u sedam različitih država, a očekuje se pokretanje brojnih novih programa za partnerska zastupništva.