NA SAJMU AUTOZUM PREDSTAVLJENA JE CJELOGODIŠNJA GUMA COMTRAC 2 TVRTKE VREDESTEIN
Comtrac-2-all-season.jpg

NA SAJMU AUTOZUM PREDSTAVLJENA JE CJELOGODIŠNJA GUMA COMTRAC 2 TVRTKE VREDESTEIN

Tvrtka Apollo Vredestein predstavlja svjetsku premijeru potpuno nove cjelogodišnje gume Vredestein Comtrac 2

Tvrtka Apollo Vredestein predstavlja svjetsku premijeru potpuno nove cjelogodišnje gume Vredestein Comtrac 2 na sajmu AutoZum koji se održava svake druge godine. Dok se u Salzburgu u Austriji od srijede, 18. siječnja do subote, 21. siječnja sastaje europska automobilska industrija, vodeći proizvođač guma također će predstaviti cjelokupnu ponudu proizvoda Vredestein i brojne uzbudljive suradnje s vrhunskim markama za uređenje.

 

Od izlaska na tržište, cjelogodišnje gume Vredestein Comtrac zahvaljujući svojoj učinkovitosti, udobnim radnim značajkama u vožnji, izvrsnoj upravljivosti i stabilnom držanju ceste stekle su znatnu reputaciju među vozačima gospodarskih vozila i vlasnicima malih kamiona. Guma je prepoznata kao najbolja za vozače i poslovanja koji tijekom ljetne i zimske sezone žele upotrebljavati jednu vrstu gume.

Izgradnja na iskustvu
Od prvog predstavljanja cjelogodišnje gume Vredestein Comtrac tvrtka je stekla ogromno iskustvo u tom području tržišta guma. Stručnjaci iz tvrtkinog odjela za istraživanje i razvoj sada su iskoristili to znanje za izradu cjelogodišnje gume Vredestein Comtrac 2 s nizom dodatnih poboljšanja.

Važnost učinkovitosti

Novi koncept konstrukcije pruža još veću razinu krutosti i donosi šire i otvorene utore na ramenima gume. Uz to, nova silikonska smjesa u gaznom sloju smanjuje gubitke energije. Vidljivi praktični rezultati tih promjena: cjelogodišnja guma Vredestein Comtrac 2 u usporedbi s dojmljivim prethodnikom ima 11,70 m kraći zaustavni put na mokrim podlogama pri 80 km/h. Nova verzija također pruža deset posto više stabilnosti prilikom vožnje s teškim opterećenjima i smanjenje otpora kotrljanja od pet posto

Nova guma Vredestein Comtrac 2 značajno podiže mjerilo za cjelosezonske gume u segmentu dostavnih gospodarskih vozila i malih kamiona.

 

Štand tvrtke Apollo Vredestein (broj 0702) nalazi se u hali 10. Uz navedene senzacije obuhvaćat će i nevjerojatnu obradu automobila BMW M4 tvrtke Hamann koja je opremljena gumama tvrtke Vredestein. Također će biti izložene gume koje je tvrtka Vredestein oblikovala u suradnji s drugim vrhunskim partnerima za uređenje (i naplatke) Brock, AEZ i BBS.

NOVA CJELOSEZONSKA GUMA COMTRAC 2

Želi te li doznati više o novim cjelogodišnjim gumama Comtrac 2? Pritisnite gumb ispod kako biste posjetili stranicu proizvoda.

CJELOSEZONSKA GUMA COMTRAC 2