Nova vrhunska ljetna guma – Ultrac Satin | Vredestein
3-image-article-header-vredestein-ultrac-satin.jpg

Nova vrhunska ljetna guma: Vredestein Ultrac Satin

Apollo Vredestein na međunarodnom sajmu automobila u Ženevi predstavlja posve novu Vredestein Ultrac Satin – vrhunsku gumu visokih radnih značajki s najmodernijom tehnologijom.

Guma visokih radnih značajki s vrhunskim svojstvima u vožnji i zelenim oznakama

 

Apollo Vredestein na međunarodnom sajmu automobila u Ženevi predstavlja posve novu Vredestein Ultrac Satin – vrhunsku gumu visokih radnih značajki s najmodernijom tehnologijom. Guma je razvijena za razborite vozače i prikladna je za luksuzna vozila i vozila SUV. Utemeljena je na naprednoj tehnologiji razvijenoj u globalnom centru za istraživanje i razvoj Apollo Tyres, a konstruirao ju je talijanski dizajner Giugiaro.

 

Trend prema većim automobilima sa snažnim motorima djeluje nezaustavljivo. Automobile sa standardnim motorima s unutarnjim sagorijevanjem, popularne plug-in hibride i električne modele sve više karakterizira njihova težina i snaga. Stoga je tvrtka Apollo Vredestein uložila napor u razvoj inovativne i održive tehnologije guma – novu gumu Vredestein Ultrac Satin. Vrhunske ljetne gume za visoku klasu povećavaju radne značajke svakog automobila uz istovremeno smanjenje emisije CO₂.

 

Izvrsno prianjanje na mokrim površinama i niski otpor kotrljanja

Jedinstvena smole koja povećava prianjanje i profil u obliku slova Z u gaznom sloju pružaju neviđeno prianjanje i upravljanje na mokrim cestama. Ovalni otisak i asimetrični gazni sloj poboljšavaju preciznost upravljanja i kontrolu. Nizak otpor kotrljanja i ujednačeno prianjanje na mokrim površinama tvrtkini tehničari za gume postigli su optimiziranjem geometrije gume i poboljšanjima smjese u sljedećih pet područja: gaznom sloju, gaznoj površini, bočnim stranicama, nosećoj strukturi i jastuku za naplatak.

 

Kratki prikaz značajki gume Vredestein Ultrac Satin

  • Vrhunska snaga kočenja: 3.3 m kraći put kočenja pri brzini od 80 km/h i višoj*
  • Udobne, precizne i kontrolirane radne značajke upravljanja
  • 12% bolje upravljanje na suhim površinama*
  • 10% bolje upravljanje na mokrim površinama*
  • Nizak otpor kotrljanja = niža potrošnja goriva i smanjene emisije CO₂
  • 100% oznaka A za put kočenja na mokrim površinama, otpor kotrljanja (C/B) i niska razina vanjske buke(71 dB)
  • Dostupne su u veličinama od 16'' do 18'' i oznakama brzina W i Y (veličine do 20'' planirane su u nastavku godine).

* U usporedbi s prethodnim modelom Ultrac Cento (veličina: 245/40R18 Y) na unutarnjim ispitivanjima.

 

Jedinstveno: izdanje Hardwell guma Vredestein Ultrac Satin!

Kao dio cijenjene kampanje "Rock the Road" na kojoj nam je partner poznati DJ Hardwell, proizvodimo jedinstveno, ograničeno izdanje gume Vredestein Ultrac Satin. Hardwellova nadolazeća pjesma "Run Wild" je 225. izdanje njegove vlastite izdavačke kuće "Revealed Recordings", a za proslavu tog jedinstvenog glazbenog spota proizvest ćemo samo 225 guma Vredestein Ultrac Satin u izdanju Hardwell. Bočne stranice gume imat će vrlo prepoznatljiv dizajn s Hardwellovim logotipima i grafikom ekvilizatora. Bit će dostupna samo kod odabranih poslovnih partnera tvrtke Apollo Vredestein, u veličini 225/45 R17 Y koja ju čini prikladnom za automobile kao što je Audi A3 i Mercedes-Benz CLA.