Vredestein – tehnologija utemeljena na dizajnu | Vredestein
about-vredestein-design-header-image.jpg

Tehnologija utemeljena na dizajnu. To je Vredestein.

U tvrtki Vredestein imamo jasnu predodžbu o izgledu gume. Zato od 1997. godine održavamo partnerstvo s poznatom talijanskom agencijom za dizajn Giugiaro i zato pridodajemo tako puno pažnje vlastitom dizajnu gaznog sloja te bočnim stranicama naših guma.

Ruka majstora

Kako Giugiaro svojim dizajnom poboljšava gume Vredestein? On simbolizira našu predanost pojedinostima i zalaganje za isticanje iz mase. To su kvalitete koje se podjednako odražavaju na tehnologiju i na dizajn guma. Giugiarov jedinstveni potpis naglašava naš prepoznatljivi karakter. Talijanski dizajn uvijek se oblikuje u bliskoj suradnji s našim inženjerima u centru za istraživanje i razvoj tvrtke Vredestein: oblik prati funkcionalnost.

 

Partneri za vrhunsko stiliziranje

Kroz godine surađivali smo s brojnim partnerima za stiliziranje. Na međunarodnim sajmovima automobila ponekad dijelimo izložbene prostore u kojima vodeću ulogu imaju gume Ultra High Performance tvrtke Vredestein montirane na automobile vrhunskih stilista kao što su Lumma Design, Hamann i Mansory. Vredestein isporučuje jedinstvene veličine guma te stilistima – i proizvođačima automobila – pruža više slobode pri dizajniranju novih koncepata.