Vredestein – stvorene za rad | Vredestein
about-vredestein-performance-header.jpg

Stvorene za rad

Gume obuhvaćaju mnogo tehnologije. U tvrtki Vredestein razvijamo i proizvodimo gume koje poboljšavaju radne značajke svakog vozila. Guma tvrtke Vredestein konstruirana je za optimalan rad i maksimalnu sigurnost korisnika u bilo kojem trenutku. Težimo svim vozačima ponuditi najsigurniju i najbolju vožnju.

Inovativnost kao temelj

Inovativnost je ključna za održavanje prednosti u poslovanju s gumama i dio je DNK tvrtke Vredestein. Naš istraživački duh uvijek nas je tjerao naprijed i motivirao sve naše stručno osoblje za proizvodnji najboljih dostupnih guma.

 

Vrhunske radne značajke

Kroz desetljeća napravljeni su veliki koraci na polju sigurnosti, upravljanja i ekonomičnosti goriva, a gume su u tom razvoju imale ključnu ulogu. Kao poveznica vozila a cestom, gume osiguravaju pravilan rad sustava kao što su ABS i ESP. Profesionalci iz centra za istraživanje i razvoj tvrtke Vredestein proučavaju stotine tisuća ispitnih kilometara: ne prestaju dok ne pronađu savršen gazni sloj, najbolju mješavinu gume i optimalnu strukturu jezgre. Ishod su vrhunske ocjene na neovisnim europskim ispitivanjima guma.

 

Četiri godišnja doba, jedna guma, jedan pobjednik: Quatrac Vredestein

Vredestein predvodi tržište cjelogodišnjih guma. Temelji ovog uspjeha položeni su 1993. godine kada je predstavljena prva generacija gume Vredestein Quatrac. Tvrtka Vredestein sve od tada neprestano usavršava gumu Quatrac. Obilje znanja stečeno razvojem ljetnih i zimskih guma iskorišteno je za cjelogodišnje gume, a ishod je savršena guma za bilo koje doba godine. Obitelj Vredestein Quatrac postiže izvrsne rezultate čak i na ispitivanjima zimskih guma te je prepoznata i prihvaćena kao apsolutno najbolja u klasi.

 

Gume za dvostruke kotače

Optimizacija radnih značajki i sigurnosti također se odražava u našim gumama za dvostruke kotače za koje je tvrtka Vredestein kao prvi proizvođač dobila certifikaciju ECE-R75, i to za čak tri modela. Naše iskustvo i stručnost također su prepoznatljivi u trkaćim gumama Vredestein Fortezza Senso koje uspješno koriste brojni profesionalni biciklistički timovi te mnogi amateri.

 

Snaga u poljoprivredi i industriji

Poljoprivredne gume tvrtke Vredestein u brojnim su situacijama primile priznanja neovisnih tijela. Gume Traxion+ i TraxionXXL definirale su novi standard u svom segmentu, baš kao i serije Flotation i Greentrax razvijene posebno za održavanje vrta. Uz to, tvrtka Vredestein nudi iznimno širok raspon industrijskih guma pa zauzima zaista jedinstven položaj. Vrhunsku kvalitetu i izvrsne radne značajke poljoprivrednih guma tvrtke Vredestein dodatno naglašava činjenica da brojni proizvođači poljoprivredne opreme proizvode standardno opremaju gumama tvrtke Vredestein.